Efterskolernes Dag

På grund af Covid 19 situationen vil Efterskolernes dag d. 27 september foregå på en alternativ måde.

Tilmelding bliver et krav, og vi kan have 8 besøg pr. hold. Der må maksimalt komme to personer udover eleven som skal på efterskole. Holdene kører hver time fra klokken 12.30, hvor første hold starter og sidste hold sendes  af sted klokken 16.30.

Man møder op i skolens forhal og bliver vist hen til vores samlings sal, hvor forstander Malene har et oplæg om skolen.

Derefter bliver der en rundvisning, som slutter i spisesalen, hvor der vil være lidt sødt til ganen og tilbud om en individuel samtale på ca. 20 minutter.

Det er vigtigt at man kommer præcist til tiden og respekterer stop tidspunkt, for at vi kan holde flowet i dagen.

Det forventes at et besøg 1½ time i alt.

Vi fordobler antallet af normale besøgsaftener. Således at der henover efteråret vil være mulighed for at komme på besøg 6 aftener, med oplæg fra ledelsen rundvisning og individuel samtale.

Tider til efterskolernes dag og besøgsaftener kan bookes via dette link:https://mejlbyefterskole.dk/bliv-elev-2/

Vi gør i øvrigt opmærksom på, at der nedenfor denne nyhed, her på siden, findes en virtuel rundvisning, hvor man kan se hele skolen.