Kreativ efterskole for ordblinde

Når dagens undervisning er afsluttet, har du mange muligheder for dyrke dine fritidsinteresser. Der er masser af kreative muligheder i værkstederne og pille med motorer eller lave noget i træværkstedet.

Drømmer du om at komme på en kreativ efterskole, hvor du styrker dig bogligt i de obligatoriske fag, men også får lov at udtrykke dig kreativt på flere forskellige områder? Så har Mejlby Efterskole den helt rigtige løsning til dig.

Ved at vælge vores kreative værksted, skal du nemlig ikke blot have de obligatoriske fag, du kender fra folkeskolen – du får også mulighed for at arbejde med 5 forskellige kreative områder! Her lærer du at udtrykke dig kreativt og samtidig lærer du nye teknikker og metoder – og ikke mindst får du et større overblik over, hvilke områder indenfor de kreative fag du bedst kan lide, og som du måske senere vil arbejde mere med efter dit efterskoleophold.

De 5 områder er:

• Håndarbejde på den sjove måde
  • Mosaik (læs mere om dette)
  • Smykkeværksted
  • Glasværksted
  • Billedværksted

Du kan læse mere om de 5 områder her

Så drømmer du om at komme på en kreativ efterskole, og vil du gerne udtrykke eller udvikle dine kompetencer inden for det kreative felt, så er vores kreative valgfag helt sikkert noget for dig.

Kreativ efterskole der giver ideer til din næste hobby

Her på Mejlby Efterskole er det vigtigt, at vores elever har det sjovt mens de lærer noget. Vores kreative valgfag giver dig en pause fra den almindelige tavleundervisning og i stedet modtager du undervisning, hvor du arbejder på din hobby. Dette sker på samme tid med at du deler dine interesser med dine klassekammerater indenfor det kreative. Ved at dele og diskutere de ting der laves i undervisningen, bliver det nemmere for dig at finde ud af, hvilke veje indenfor det kreative felt det er, der passer bedst til dig. Ofte oplever vi at vores elever finder deres nye hobby igennem de kreative fag – derfor arbejder de også videre med dem efter skoletid.

Er vores kreative værksted, hvor du kommer til at lave alt lige fra smykker til flotte malerier, noget for dig. Så ansøg om dit efterskole ophold på Mejlby Efterskole.