Warning: file_get_contents(http://companyoung.com/cy_update.php?plugin=cy-analytics&version=1.445&gate=XYolaasdgw3): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /srv/users/mejlby-efterskole/apps/mejlbyefterskole/public/wp-content/plugins/cy-analytics/cy-analytics.php on line 17
Fritid - Hvad laver eleverne i deres fritid? Læs om det her.

Fritid

Når dagens undervisning er afsluttet, har du mange muligheder for dyrke dine fritidsinteresser. Der er masser af kreative muligheder i værkstederne og pille med motorer eller lave noget i træværkstedet.

Din fritid er fyldt med muligheder

Skolen har en helt ny idrætshal (indviet maj 2013). Her er der hver aften mulighed for at deltage i forskellige boldspil eller badminton.

Hvis du er til landbrug kan du hygge dig med dyrene i stalden eller om sommeren på markerne. Du kan ride på en af skolens heste på ridebanen eller du kan tage din egen hest med. Du kan spille musik eller male billeder og lave smykker i kreativt værksted.

Elev spiller musik på Mejlby efterskole

Skab med dine hænder

Du kan også spille computerspil sammen med de andre, løbe en tur eller spille fodbold på fodboldbanen. Du kan få bedre kondition i skolens motionsrum eller skate på skaterrampen.

Du har også mulighed for at melde dig ind i en gymnastikforening, en håndbold- eller fodboldklub i nærheden.

Eller du kan hygge dig med at bage pandekager på bålet ved friluftshytten. Muligheder har vi masser af – du skal bare beslutte dig for at være med.