Heste efterskole hvor du lære alt hvad der er værd at vide om heste

Her hjælper vi hinanden med at fodre og passe hestene – også i weekenderne. Formålet med dette værksted er at indføre eleverne i det grundlæggende indenfor hestehold, ridning og hestetræning.

Undervisning

Fordi vi er en heste efterskole, er der lagt stor vægt på at undervise eleverne korrekt i alt vedrørende heste. Eleverne vil stifte bekendtskab med den nyeste forskning indenfor etologi, hesteadfærd, læringsteori, biomekanik, og hestens fysiologi. Samtidigt vil de blive stillet overfor en praktisk række opgaver, der skal indføre eleverne i det reelle arbejde i en hestestald.

Mejlbyefterskole2021 03238

• Opnå viden og indsigt i arbejdet med heste
  • Opnå større grad af ansvarlighed og selvstændighed.
  • Fordre deres sociale engagement
  • Hjælpsomhed og arbejdsmoral

God holdånd

Der vil blive taget hensyn til den enkelte elevs styrkesider og interesser, og alle vil blive udfordret både inden for deres felt og med nye opgaver. Alle elever vil blive forpligtiget til at passe heste i hverdage og weekender. Der arbejdes på at skabe god holdånd hele værkstedet igennem.

Mejlbyefterskole2021 03189

Udforsk flere valgfag

Book besøg

Ordblindeefterskole for normalt-begavede unge mellem 14 og 18 år med specifikke læse-skrivevanskeligheder. For at blive optaget skal du have været på besøg på skolen.

Mejlbyefterskole2021 02552 (1)