Efterskole for ordblinde

Mejlby Efterskole giver vores elever en unik mulighed for at udvikle sig på samme niveau som folkeskoleelever uden skrive- og læsevanskeligheder. Vi er en efterskole for ordblinde og vi er stolte af vores engagement og vores evner til at hjælpe unge, der kan have svært ved at læse eller skrive.

Vi er stolte af at hjælpe unge, der kan have svært ved at læse eller skrive

Vi har specielt fokus på de af vores elever som lider af problemer af denne karakter. Derfor sørger vi også for at holde os konstant opdaterede, sådan at vores elever bliver udstyret med f.eks. Ipads med forskellige programmer, der alle er med til at hjælpe eleven. Du kan læse meget mere om disse digitale hjælpemidler her.

venner på ordblinde efterskole

Fællesskab og sociale aktiviteter

Ordblindhed i skolen

Vi ved hvor svært det kan være at gå i skole, og have svært ved at læse og skrive dansk, derfor ved vi også hvor svært det kan være at lærer et helt andet sprog. Mange af vores elever har også svært ved andre sprog såsom engelsk, derfor mener vi også man skal lære ved at gøre – derfor tilbyder vi også fantastiske udlandsrejser.

Vi bestræber os på at blive den bedste efterskole for ordblinde, og vi mener at det altid kan gøres bedre. Dette betyder hårdt arbejde – både for elever og undervisere. Vi giver alt vi kan for at vores elever kan lære mest muligt. Det eneste vi beder dig om, er at give alt du kan.

Fællesskab og sociale aktiviteter er en vigtig del af alles liv, dette er selvfølgelig også inkluderet ordblinde. Derfor går Mejlby også meget op i at skabe gode og sociale aktiviteter, hvor alle kan deltage. Vi har blandt andet heste, kreative værksteder og plads til at skabe musik.